We komen graag in contact met u! Laat hier een bericht achter:

DevelopmentTrainers is een organisatie met expertise in voornamelijk ontwikkeling van sales en management in commerciële bedrijven. Het bedrijf werkt met professionele trainers en coaches die vele jaren ervaring hebben op beide gebieden.

Wij zijn de mening toegedaan dat maar weinig instituten in staat zijn een adequaat antwoord te geven op de daadwerkelijke behoefte van een bedrijf en haar werknemers.

Duurzaam vernieuwen is veelal doeltreffender dan verbeteren. Zo zullen medewerkers hun eigen missie moeten willen en kunnen ontdekken om de missie van de organisatie te kunnen volgen.

Een zelfsturend vermogen, waarbij je handelt uit eigen initiatief en kracht, is hét ingrediënt bij uitstek wat DevelopmentTrainers hanteert als speerpunt in haar trainingsmodules.

In elk bedrijf zijn er aspecten in groeigebieden die nog niet zijn ontdekt, maar die absoluut ontwikkeld kunnen worden. Niet voor niets heeft DevelopmentTrainers de term ‘ontwikkeling’ in de naam opgenomen: energie halen uit mensen is alleen mogelijk als je de juiste talenten tot ontwikkeling laat komen.

Het is dan ook geweldig om de energie van onze trainers met je te kunnen delen!

Fred Vermeulen
Fred VermeulenCertified Trainer
+ 25 jaar ervaring in Sales en Management
+ 6 jaar ervaring als Qualified Sales Examinator Nima
+ 10 jaar ervaring als Certified Trainer Coach