Examenvoorbereiding op het mondelinge examen van NIMA/SMA Sales-A

Er zijn veel manieren om het diploma professioneel verkoper te behalen, maar waarom zoek je niet gewoon naar de “weg van de minste weerstand”.

Hulp Bij Examentraining

De meeste opleidingsinstituten hanteren een te theoretische basis met weinig praktische vaardigheden, waardoor veel studenten niet in één keer slagen en teleurgesteld van het examen afkomen.

Dat kan anders!

Vooropgesteld dat je gemotiveerd bent om een goede commercieel medewerker of verkoper te worden en daar ook écht voor wilt studeren, blijft een examen een momentopname die je niet moet onderschatten. Verkoop is geen kunstje en examen doen dus ook niet. Het moet écht uit jezelf komen. DevelopmentTrainers geeft je advies, ondersteunt bij je keuzes en helpt je in de voorbereiding op het mondeling examen NIMA/SMA Sales-A.

  • DevelopmentTrainers weet als geen ander hoe theoretische kennis in praktische vaardigheden omgezet wordt om de kans van slagen te verhogen.
  • Het slagingspercentage van onze cursisten ligt ver boven het landelijk gemiddelde!
Neem Contact Op!

nima1

Voordelen van het NIMA-diploma:

Het NIMA Diploma brengt je verder in de commerciële wereld. Ook intern in de organisatie vergroot het diploma jouw kansen. NIMA gediplomeerden stromen makkelijk in en door in internationale organisaties.

Wat krijg je:

Module voorbereiding mondeling examen

Voldoende sparringsmogelijkheden met ervaren docent

Investering:

Mondeling € 60,-

Geen inschrijfgeld