Klanten & Partners

Klantreviews

Fred is een oprechte, enthousiaste en vriendelijke man met veel humor en gedrevenheid. Ik heb hem dan ook leren kennen als iemand die zich met Avans+ en de deelnemers verbonden voelt. Hij weet als docent van de postbachelor Commercieel Relatie Management het beste uit deelnemers te halen.Naast het feit dat hij inhoudelijk zeer sterk is, is hij ook een zeer prettige persoonlijkheid. Ik zie Fred eigenlijk naast een waardevolle samenwerkingspartner dan ook nog meer als een collega.
Ik heb Fred leren kennen als een gedreven trainer en docent. Zijn kracht is dat hij in staat is uitdagingen vanuit een positieve attitude aan te vliegen. Hij is kundig op zijn vakgebied en weet zijn kennis over te dragen. Onze studenten zijn lovend. Daarnaast zegt hij wat hij doet, en doet wat hij zegt.Transparant en helder. Een topper om in ons team te hebben.
Daj van der Woude, Director Richter Opleidingen
DevelopmentTrainers heeft een commerciƫle training verzorgd voor medewerkers binnen Rasenberg Milieutechniek. Naast een degelijke vakinhoud heeft Fred tijdens de training een sfeer weten te creƫren om mensen iets van zichzelf te laten zien en geven.
Diederik Hillemans, Bedrijfsdirecteur Rasenberg
Fred, is een sportieve trainer en coach, sparringpartner met veel gevoel voor humor die de focus heeft op concreet commercieel resultaat. Commitment om de zaak tot een goed einde te brengen zijn standaard en maken hem een gewilde zakenpartner.
Julius Scholten, Maatwerk Contact